Glasbewassing uitbesteden aan professionals

Een leuk klusje is dit voor niemand. Je bent anderhalf uur bezig met het wassen van je grote raam in de woonkamer, je gaat verder met de andere ramen. Na 4 uur ben je eindelijk het hele huis rond en ga je rustig naar binnen. Al je materiaal is net opgeruimd, wat zie je? STREPEN! Alle ramen staan er vol van. Nee niemand wast graag de ramen. Ook zullen je ramen vaak al binnen de paar weken erg vuil staan. Maar jij hebt natuurlijk niet de tijd om elke maand je ramen te wassen. Naast andere onderhoudswerken, poetsen en de was, is dit een karweitje dat er vaak niet meer bij kan. Maar het is wel o zo fijn wanneer je in de zetel zit en kan genieten van het mooie uitzicht op je tuin. Het is zelfs bewezen dat propere ramen je gelukkiger maken. Dit zou komen door het feit dat er dan meer licht in je huis binnen komt.

Professionele hulp inschakelen?

Glasbewassing uitbesteden aan professionals heeft heel wat voordelen. Om te beginnen moet je niet steeds jouw materiaal uithalen enkel voor het wassen van de ramen. Een vakman heeft dit steeds bij zich. Voor ramen op hogere verdiepingen, indien ze niet geopend kunnen worden, is het sowieso al veel moeilijker om dit zelf te doen. Of je hebt zelf niet het geschikte materiaal, of het is een gevaarlijk klusje. Daarentegen heeft een professionele ruitenwasser ook veel meer ervaring. Je ramen zullen er streeploos uitzien en ook helemaal ontvet zijn. Jouw glazenwasser heeft namelijk veel betere producten dan die je in de supermarkt kan vinden. Ook zal jij door het uitbesteden van deze taak, veel meer vrije tijd overhouden. Deze kan je spenderen aan de andere taken binnen jouw huishouden, of gewoon wat extra genieten.

Altijd propere ramen voor een correcte prijs

Een bijkomend voordeel van het uitbesteden is dat de vakman in cyclische periodes werkt. Hij zal na een 4 tot 5 weken terugkomen en je ramen opnieuw wassen. Hierdoor krijg je ook een zeer voordelige contractprijs. Je kan met hem of haar overleggen hoe jullie de betaling regelen. Sommige klanten betalen het liefst voor een heel jaar, anderen betalen liever per wasbeurt. Dit zijn allemaal zaken die jullie kunnen overleggen. Ook kan je de job uitbesteden aan iemand die bijklust na de uren. Dit is een mogelijkheid om de prijs te drukken. Maar niets is beter dan professionele glasbewassing in Den Bosch!